Våra tjänster

Vi utför allt inom traditionellt måleri, nyproduktion, renovering, tapetsering och utvändig målning.

Vi arbetar nära dig som kund, bollar gärna tankar och idéer om allt som rör projektet, allt för att uppnå era önskemål. Vårt största fokus är att ni ska vara nöjda vid färdigställt projekt. För vi vet att nöjda kunder ger oss nya kunder.

Vi välkomnar privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommuner som kunder!

Kostnadsfri offert

Måla om inomhus

En ny färg är en enkel förändring som kan göra stor skillnad i en fastighet eller ett rum. Uppsala måleri hjälper privatpersoner, bostadsföreningar och företag med stora som små måleriprojekt. Vi jobbar med allt inom traditionellt måleri - så som golvmåleri, måleri av trappor/trapphus, tak och fönster. Med oss kan ni lita på att arbetet genomförs smidigt och noggrant.

Utomhusmåleri

Många väntar alldeles för länge med att måla om fasaden, detta leder ofta till ett större projekt som blir dyrt och tidskrävande. Måla om fasaden i tid på ett smidigt sätt med hjälp av oss på Uppsala måleri. Vi målar även trappor, staket och tak, era önskemål sätter gränserna. Kontakta oss för mer information och priser.

Tapetsering

Genom tapetsering kan man nå en effektfull förändring. Få en helt ny karaktär på rummet med hjälp av en ny tapet. Att tapetsera om kan vara krångligt, blir det fel syns det ofta tydligt på resultatet. Våra tapetserare har hög kompetens och lång erfarenhet inom tapetsering. Uppsala måleri köper in allt material som behövs inför projektet, om så önskas. Anlitar ni oss, utlovar vi ett mycket bra resultat!

Nyproduktion av fastigheter

Vi erbjuder alla våra tjänster vid nyproduktion av fastigheter. Utomhusmåleri så som fasadmåleri, målning av tak, trappor i olika material med mera. Inomhusmåleri av väggar, våtrum, golv med mera. Vi har gedigen och lång erfarenhet, vilket resulterar i ett bra och noggrant genomfört arbete. Hos oss står kunden alltid i fokus!